Условия за покупка

След получаване на поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон във формата за регистрация за потвърждение на поръчката.
Продуктите се доставят чрез куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от Вас адрес. Цената на куриерската услуга се заплаща от получателя.

Заплащането на поръчаната от вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж.

Имайте предвид, че повечето продукти, които предлагаме се изработват по поръчка и срока за изработка може да е до 14 работни дни.

Нямаме изисквания за минимално количество на поръчка,може да поръчате 1бр. от желания от Вас продукт.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СТОПИРАТЕ ИЛИ ОТКАЖЕТЕ ПОРЪЧКА , СТАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ПОСОЧЕНИЯТ В САЙТА  ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР !!!

Не носим отговорност за точността на цветовете от снимковия ни материал показан на сайта, тъй като всяко устройство (компютъри, таблети, смартфони и др.) в зависимост от настройките си показва цветовете по различен начин.

Повечето от артикулите, които предлагаме са ръчно изработени или декорирани и са възможни незначителни разлики от снимките и реалния продукт. Естествените материали (като канелата) са различни по размер, цвят и форма и няма как да се постигне абсолютно същия вид като мострите от снимките.

Рекламации

 Може да предявите правото си за рекламация в срок от 5 работни дни след  датата на получаването на продукта.


Доставките се извършват от понеделник до петък.
Сватбени аксесоари "Хера" Ви предлага всякакви видове украси и аксесоари нужни за вашите сватби ,кръщенета,момински партита ,рожденни дни и други поводи.Можете да си изберете от готовите артикули в нашата галерия,като всеки един от моделите може да бъде изработен индивидуално с предпочитанията и цветовата гама избрана от Вас.Ние от сватбени аксесоари "Хера" сме готови да изпълним и ваши идеи,освен предлаганите от нас.

При нас ще откриете:Покани за сватба;Покани за кръщене;Бутониери за закичване;Бутониери за ръка;Късметчета;Подаръци за гостите;Кошници за късметчета;Шампанско;Украса за свещи;Украса за чаши;Жартиери;Булчински букети;Книги за пожелания;Аксесоари за булката;Аксесоари за кумата;Аксесоари за шаферкитеАксесоари за кръщенето;Възглавнички за халки;
Кошнички за халки;Ритуални свещи;Кутии за пари;Табели и украса за автомобил;Аксесоари за моминско парти;Хавлии за кръщене и др.